L4 – Dag 4 van de bosklassen.

Donderdag 14 juni 2018

We zijn weer aangekomen aan de voorlaatste dag.

Het ontbijtbuffet was weer lekker en werd vandaag aangevuld met een lekker chocolaatje.
Nadat we snel onze tanden hadden gepoetst, mochten we ons volledig uitleven op het grasveld en in de sporthal. Waaruit konden we kiezen: Kubb, voetbal, spelen in de speeltuin, het luchtkussen en nog tal van andere spelletjes.

Rond half 12 mochten we nog even vrij spelen op de speelplaats.

’s Middags mochten wij onze buikjes vullen met een lekkere fishstick met broccolipuree en een tartaarsausje. Soep was er vandaag niet door technische problemen. Als dessert was het een rijstpapje.

Iedereen was laaiend enthousiast omdat we gingen zwemmen, maar eerst stond er nog even platte rust en vrij spel op het programma. Dan was het eindelijk zover! Met z’n allen doken we het zwembad in. We werden KLETSNAT, zeker juf Sabine. Dit zwemfestijn werd gevolgd door een lekker vieruurtje. Na een appelsapje en een wafel was het tijd voor de prijzen. Iedere leerling heeft een prijs in de wacht gesleept. Sommigen omdat ze zeer sportief waren, anderen omdat ze gewonnen waren met het bosspel…

Het lekkere avondmaal bestond uit een broodje hamburger dat we naar eigen keuze mochten vullen met groenten en/of saus. Om af te sluiten een onverwacht heerlijk dessertje, een ijsje. Eindelijk was het dan zover! We moesten ons klaarmaken voor de bonte avond. Pyjama’s aan, haartjes mooi leggen en een lach op ons gezicht. Het was GEWELDIG! Iedereen gaf het beste van zichzelf, zeker tijdens de dansbattle tussen de jongens en de meisjes. Gelukkig was de jury onpartijdig en werd het een gelijke stand in punten. We werden dan ook beloond met een extra snoepje.

Om 22u lagen we snel in ons bed. Oogjes dicht en snaveltjes toe. Zzzzzz!

Morgen nog een laatste dag om te knallen. We missen jullie onwaarschijnlijk hard, maar morgen zien we jullie terug. Wij staan al te popelen om jullie om 15u15 een hele dikke knuffel te geven. Slaapwel!